...

Det blev inställt att Hanna skulle följa med mig idag. Så jag få se vart jag rider då ,


13 december

Nu ska jag snart gå och fixa mig inför skolan, men innan de tänkte jag skriva ett inlägg om ridningen efter skolan. Hanna följer med mig upp till stallet i eftermiddag, vi tänkte gå upp till paddocken och träna Palle lite. Jag antar att det mest blir skrittjobb idag, då paddocken kan ha hårt underlag, men jag skriver ett inlägg senare ikv om hur det har gått :) Hare bra!

Palle vilar

Palle vilade idag så vi åkte upp till stallet och fixade till honom, samtidigt som vi hade insläpp :)

Ridning med Victoria

Vaknade upp hos Sofia imorrse, jag for hem ganska tidigt eftersom jag blandannat skulle iväg och rida. Jag och Victoria kom till stallet vid 1 tiden ungefär. Hon fick låna Macke att rida på, medans jag red på Palle. Det är såå roligt att rida tillsammans, solen sken och snön hängde på träden. Mysigt! Idag bestämde vi oss för att rida runt el-ljusspåret och vidare upp en bit mot fågelberget. Det va riktigt djup snö där, det var ingen väg vi red på , utan mer en skogsstig. Så hästarna fick jobba ganska hårt idag! Jag red stortsätt på lång tygel hela vägen. Palle va otroligt lugn idag , förutom att han blev lite piggare på hem vägen, men det är inget ovanligt.  Det är så härligt att åka från stallet när hästarna är nöjda och glada! :)


Gårdagens ridning

Jag hann inte blogga om gårdagens ridning igår så jag gör det nu istället.
Igår va det som sagt Victoria som red Palle, jag hade hunden med mig och gick brevid. Om ni vill läsa om ridturen så får ni göra det på hennes blogg , http://victoriagissberg.blogg.se/ . Det ända jag tänkte göra är att lägga upp några bilder jag tog :)


Jag är med och tävlar ..

...om ett regntäcke från Amigo! Klicka HÄR eller på bilden nedan för att komma till tävlingen!



Tack!

Jag måste föresten tack Carro för den fina designen! Det blev jätte bra! Vad tycker ni ? :)

Dålig uppdaterning ..

Förlåt för jätte dålig uppdatering, har inte haft så stor lust att blogga.

Igår tänkte vi låta Palle vila, men sedan blev det uppehåll på kvällen så att vi for upp till stallet och red ändå. Det var jag som red och Victoria gick brevid, och mycke snö var det! Det blev inte så att vi red så lång, utan upp på vägen en bit sedan vände vi och gick en sväng til paddocken för att plumsa i snön där. Det gick väl så där att rida igår. Han var väldigt pigg , det började snöa och sedan for det även traktorer fram och tillbaka på vägarna , så han var lite tittig.

Vid 10 tiden idag så åker jag och Victoria upp till stallet. Det är Victoria som ska rida idag, jag tror nog att jag tar med mej lill Molly och gå brevid. Vi får se vart vi rider idag, ut ska vi rida iallafall , och inte i paddocken. Sedan framåt eftermiddagen så åker jag till Sofia för att sova där inatt :) Hare bra!


Lugn skrittur

Idag åkte jag med buss upp till stallet direkt efter skolan, jag fick rida medans det var ljust ute idag med. Tog in Palle från hagen, ryckta och satte på han sadel och tränset. Sedan red vi iväg upp mot Sörnackstavägen en bit, och vände när vägen tog slut. Det blev bara en lugn skritt tur idag på ca 45min. Palle vilade igår så det var därför jag inte bloggade någonting om ridningen. Imorgon är det också jag som ska rida. Då kanske jag tar med mig Jossan , jag slutar så sent imorgon och det är inte roligt att vara i stallet själv när det är kolsvart ute, hehe :/


Jag är med och tävlar ..

...om ett schabrak. Klicka på tävlingsbilden för att komma till tävlingen!





...om ett schabrak från Exklusiv Horse Wear! Klicka på tävlingsbilden för att komma till tävlingen!




...om ett schabrak och en matchande luva .
Klicka på tävlingsbilden för att komma till tävlingen!


...om benlindor och paddar .Klicka på tävlingsbilden för att komma till tävlingen!



...om höstens Hv polo och en JWS töja. Klicka på tävlingsbilden för att komma till tävlingen!






Victoria rider Palle idag ,

Idag är det Victoria som ska rida Palle. Jag åker med henne upp till stallet och gå med Molly brevid eller nåt medan hon rider. Om ni vill läsa om ridturen , så får ni gå in på hennes blogg och läsa om den ikv , http://magicbymistakes.blogg.se/


Ridning tillsammans med Victoria

Idag fick Victoria låna Macke att rida på medan jag red på Palle. Det är så roligt att rida tillsammans! Vi red inte så jätte långt, utan bara upp till sörnacksta, och sedan vände vi då vägen tog slut. Vi var ute och red i kanske 45min. Det va soligt och fiint, mysigt! Sedan träffade vi även massa andra som också var ute och red. Allt gick jätte bra! Pigga och glada hästar! Det känns så himla skönt att gå från stallet när man vet att hästarna är nöjda och glada! Nu tänkte jag snart gå en sväng runt sidsjön med Sofia och hundarna :) Hare bra! ♥





Lite bilder från idag :)




Inköp till Palle

Vi skulle behöva köpa lite saker till Palle på Hööks ,


Ett blått stalltäcke.                                       Och en sadelpadd

Samt ett nytt träns och en ny grimma :)


17. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg,ledsen och glad

Jag brukar lyssnar på det mesta, men det här är iallafall 2st låtar jag rätt ofta brukar lyssna på :)






Underbara Palle!

Victoria red inte med Palle i paddocken idag, utan hon red runt el-ljusspåret och jag gick med Molly brevid. Om ni vill läsa om ridturen så får ni läsa om det På henne blogg , Victorias

Här kommer iallafall lite bilder från dagen :)






Mitt fina varmblod!

Birsta med Sofia

Idag var det Victoria som va hos Palle och fixa, han gick vila idag. Han har vilat ganska mycket denna vecka eftersom att vi har haft ganska mycket att göra i skolan, läxor och grejer. Imorgon är det också Victoria som rider Palle. Hon tänkte rida lite i paddocken, och Tilda ska kanske följa med, och även jag kanske följer med och fota lite :)

Iallafall så har jag varit i birsta med Sofia På eftermiddagen och kika runt lite. Det blev inget handlade för mig idag. Förmodlingen så åker jag och julhandlar någon helg framöver. För våran del idag blev det mest att vi umgicks med varandra och pratade lite skitsnack ;)

Jag är med och tävlar ..

...om ett schabrak från HV Polo! Klicka HÄR för att komma till tävlingen!



...om ett schabrak från Scapa!
Klicka HÄR för att komma till tävlingen!


... om ett schabrak, stigbyglar och hovlack! Klicka HÄR för att komma till tävlingen!




Gårdagens ridning

Sorry för dålig uppdatering idag! Man verker verkligen då man inte uppdaterar någonting,

Igår red jag iallafall Palle ganska sent på kvällen. Jag gick hem efter skolan och åt middag sedan åkte jag och Victoria med bussen upp till stallet runt 18 tiden. Victoria gick brevid mig medan jag red. Vi bestämde oss för att rida upp mot kliss där det iallafall finns gatulampor. Sedan vände vi igen och red tillbaka då vägen tog slut. Palle var lite spänd igår eftersom att det var mörkt och sedan blåste det även väldigt mycket, så ja. Men annars gick det bara bra! Red ut honom kravlöst igår med. Vi var ute och red i ca 30min :)




Lite bilder från igår.

Dagens fråga

Barbacka eller med sadel ?

Själv så rider jag nog helst med sadel. Men det är även jätte mysigt att rida barbacka! Det beror lite på vilken häst man rider också. Som på Macke är det super mysigt att rida barbacka på , men Palle har lite hårdare rygg ;)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu