Kravlös barbacka tur

Usch, vilket tråkigt väder det är ute, det är nog sånna här dagar man inte orka åka till stallet. Men jag ska ändå försöka hasa mig dit, tänkte rida en kravlös barbacka tur på Palle idag, Victoria hänger nog också med till stallet och springer brevid, hehe. 

Vilodag för Palle

Halloj! Just nu sitter jag och målar naglarna för att snart bege mig iväg till skolan , idag får Palle vila eftersom att han har gått hela veckan , jag och syrran åker upp till honom ikv och fixar. Inte förrän på onsdag tänkte jag rida ut en barbacka tur på honom :)

Longering

Idag stod det visst longering på schemat vilket var helt oväntat, hehe. Jag red en sväng bort mot sörnacksta helt kravlöst och på lång tygel. När vägen tog slut vände jag och red tillbaka, och eftersom att vi inte har någon sadel just nu så få det bli barbacka ridning, funkar lika bra de! Victoria och Anders var också med och gick brevid ,  och eftersom att Victoria hade Lilla Molly med sig så gick vi sedan vidare till paddocken för att löshoppa henne lite, gick ganska bra förutom att hon tjurade på himla mycke. Därefter var det Palles tur, han löshoppades inte utan longerades bara , vilket gick riktigt bra! Vi tog även fram 2st bommar som han fick trava över.





Jag är med och tävlar ...


Jag tycker inte någonting speciellt saknas , kanske mer utbud av matchande saker.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu